Bohemia Hotel, Alanya Alanya, Turkey current temperature

English Svenska Русский язык

Välkommen till Bohemia Hotel

All Inclusive vid den Turkiska Rivieran

Bohemia Hotel hittas i den charmiga Alanyaförorten Mahmutlar och är en modern anläggning av hög standard som byggts 2003, renoverats 2006. Placeringen utmed Medelhavets kust gör att våra besökare helt naturligt får en enastående utsikt i en fantastisk miljö samt ett underbart klimat.

Som gäst på vårt hotell kommer ni uppleva fördelarna med all inclusive. Bohemia Hotel erbjuder er en mängd olika upplevelser på samma ställe. Vare sig ni söker en avkopplande vecka på stranden, konstant festande natten igenom eller vill gå på "shopping sprees" så hittas precis allt här. Vi är stolta över att göra allt vi kan för att säkerställa att våra gäster känner att dom får ut det mesta möjliga av sin semester här i Turkiet.

Alanya

Där solen alltid ler

Världskänd som "Pärlan i Turkiska Rivieran" för sina kilometer av rena stränder, sitt kristallklara vatten, vackra omgivning och härliga klimat. Alanya har minnen att visa från en uppsjö av olika kulturer och historisk forskning visar på att detta alltid varit en viktig mittpunkt i medelhavet.

Alanya är en region tillhörande den turkiska storstaden Antalya som är en av världens största charterdestinationer. Med detta i åtanke är det inte så svårt att föreställa sig hur vad som en gång var en liten fiskeby idag är ett av Turkiets största turistställen och en välkänd handelsplats.

Mahmutlar

Kommunen Mahmutlar ligger placerad 10 kilometer sydöst från Alanya. Denna populära turistort uppskattas för sin häpnadsväckande miljö med dom ståtliga bergen i kontrast till stranden som är precis utanför dörren. Kollektivtrafiken är mycket tät och det i kombination med kort avstånd gör att du enkelt har möjligheten att ta dig till Alanya när du så önskar.

Även om Mahmutlar ofta upplevs som lugnt och mysigt jämfört med det hektiska livet i Alanya så finns det även här ett centrum med massor av butiker, restauranger, barer, discon och givetvis den populära bazaren. En stor fördel är att du kan få mycket lägre priser jämfört med i Alanya.

All Inclusive

Bohemia Hotel Mahmutlar Beach Alanya View

Avstånd

Centrum: 300m
Strand: 100m
Alanya: 10km

Copyright © Bohemia Hotel | Design av Loco Designs | Associerad med Ving
footsteps in the sand