Bohemia Hotel, Alanya Alanya, Turkey current temperature

English Svenska Русский язык

Vår Personal

Vår noggrant utvalda, serviceinriktade och erfarna personal hjälper er gladeligen med eventuella önskemål under vistelsen på Bohemia Hotel. Receptionen är bemannad dygnet runt och kan erbjuda uthyrning av deponeringsfack för förvaring av värdesaker eller värdehandlingar.

Våra Måltider

Detta är ett all inclusive hotell vilket innebär att våra maträtter, läsk och dem flesta alkoholhaltiga drycker ingår i grundavgiften för ditt hotellrum. Vår restaurang dukar borden med en välsmakande buffé på morgonen, eftermiddagen samt kvällen och drycker beställer du direkt från baren.

Våra Rum

Bohemia Hotel är utrustad med totalt 55 standardrum och 11 familjerum. Standardrum är försedda med 2 sängar och familjerummet har 3 sängar men i båda rumsalternativen finns möjlighet att utöka med 1 extrasäng.

Utöver detta erbjuder samtliga rum följande:

  • Air-Condition
  • Badrum med dusch
  • Daglig städservice
  • Satellit TV
  • Telefon

Standardrummet har balkong med havsutsikt medan familjerummet har fått avstå balkongen för en större rumsyta och havsutsikt via fönstret.

Våra Aktiviteter

Inom hotellområdet finns även en trevlig innergård där våra gäster har tillgång till en tempererad barnpool, vår behagliga stora pool och baren. Bredvid baren finns trapporna som leder ner i källaren där du kan njuta av ett äkta turkiskt bad, bada bastu eller dansa hela natten i vårt disco.

Bohemia Hotel ligger precis vid kustlinjen och för att undvika faran med att korsa den tungt trafikerade huvudleden så finns en gångtunnel som leder direkt till stranden. Alla våra gäster får kostnadsfritt låna solstolar.

Foto-Album

Vi har satt ihop ett par fotoalbum från vårt hotell. Du granskar dem genom att klicka på valfritt album här nedan.

Copyright © Bohemia Hotel | Design av Loco Designs | Associerad med Ving
footsteps in the sand